Tuesday, May 26, 2009

Taman Rama-Rama Trip

Rama yg sedang memunggut madu

Gambar nie dirakamkan secara tak sengaja tapi aku sungguh puas hati , aku suke gambar nie

yang nie mmg nie melekat senget kat daun tu wakakakaka

rehat jap la......


dah lama aku rasa aku tak update blog aku nie.....nie ade sedikit titipan dr lawat 22/5 /09. Bayaran masuk yg dikenakan RM4 utk masuk RM1 utk kamera kire berbaloi tak tinggi kos nyerrr hehehehehehe...... aku pergi bersama 2 lagi member aku..... 2 kamera CANON aku sorang jeww layan SONY, aku ingat nak pegi lagi sekali laaaaa. macam tak puas jewww aritu...sapa2 nak ikut sekali kewww......bile la aku leh dapat MACRO lens nie

3 comments:

eshamz halim said...

Baru laa marveles bro.....Kasi PP sket gambar2 tuuu...Syabas Betty!!!...wakakakakakaka....aku serius suka gambar rama2 berapi tuuu...lawa siot!!!...

danz said...

amik la aku nak tgk ko PP camne lak......

danz said...

lepas kelas sabtu nie nak ikut aku tak mlm amik wedding pict kat tmn medan